Τρόποι Πληρωμής

Η εταιρεία παρέχει τις παρακάτω δυνατότητες για την εξόφληση των παραγγελιών:

Α. Αντικαταβολή

Παρέχεται η δυνατότητα εξόφλησης παραγγελίας με μετρητά, είτε στον υπάλληλο της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών, είτε στον υπάλληλο της εταιρείας, υπό την προϋπόθεση ότι η παραγγελία δεν ξεπερνά το ποσό των 100 ευρώ.

Σημαντική Πληροφορία: Σύμφωνα με το άρθρο 69 παρ. 2 Ν.4446/2016  (ΦΕΚ: Α240-22.12.2016), σας ενημερώνουμε ότι, για αγορές λιανικής άνω των 500 ευρώ δεν επιτρέπεται η εξόφληση με μετρητά. Η εξόφληση θα πραγματοποιείται υποχρεωτικά με τη χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας ή άλλου μέσου ηλεκτρονικής πληρωμής.

Εξόφληση με αντικαταβολή επιβαρύνεται με το ποσό του 1,80 ευρώ το οποίο αντιστοιχεί στα έξοδα αντικαταβολής και δεν είναι δυνατή για παραγγελίες που αποστέλλονται εκτός Ελλάδος καθώς επίσης και για παραγγελίες στις οποίες έχει επιλεγεί η αποστολή με Πρακτορείο Μεταφορών.

Β. Χρεωστική / Πιστωτική Κάρτα

Για την εξόφληση παραγγελίας με τη χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας ζητείται ο αριθμός της κάρτας, η ημερομηνία λήξης, το ονοματεπώνυμο κατόχου και ο τριψήφιος αριθμός ασφαλείας (CVV/CVC/CVV2) μέσω του συστήματος Paypal ή αν διαθέτετε λογαρισμό Paypal γίνετε άμεσα μεταφορά με τα ήδη υπάρχων στοιχεία σας.

Η εταιρεία σε καμία περίπτωση δεν διατηρεί στοιχεία τραπεζικών καρτών. Σε περίπτωση που ο πελάτης επιλέξει την εξόφληση παραγγελίας με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, τότε αυτόματα μεταφέρεται σε ασφαλές διαδικτυακό περιβάλλον υπό την ευθύνη της Paypal όπου και καταχωρεί τα στοιχεία της κάρτας του.
Χρεώσεις εκτός Ελλάδος

Για τις εκτός Ελλάδος αποστολές δεν υποστηρίζεται η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή. Τα έξοδα για την αγορά και την μεταφορά των προϊόντων και τη μεταφορά τους στο εξωτερικό πρέπει να εξοφληθούν προκαταβολικά  με πιστωτική κάρτα ή να έχει προηγηθεί κατάθεση εμβάσματος σε λογαριασμό του hippocreta.com

Οι αποστολές σε προορισμούς εκτός της ελληνικής επικράτειας, ανεξάρτητα από την αξία της παραγγελίας, επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής σύμφωνα με τον ισχύοντα τιμοκατάλογο των Ελληνικών Ταχυδρομείων (www.elta.gr ) και εξαρτώνται από το βάρος του δέματος αποστολής και τη χώρα προορισμού.

 

Scroll to Top